Bezorgen

Gelukkig bijna niet. Op dit moment versturen wij met PostNL en komt het heel zelde voor dat de plant echt kapot geleverd wordt. Echter gaat het hier natuurlijk wel op een heel kwetsbaar product. Wij doen onze best om de plantjes zo goed mogelijk in te pakken, zodat wij zeker weten dat wij er alles aan hebben gedaan.

Binnen 1 a 5 werkdagen hanteren wij. Dit wilt zeggen dat wij ons best doen om jou gemaakte bestelling zo snel mogelijk aan jou te leveren. Soms kan het een dag langer duren. Dit gebeurt bijna nooit.

  1. Bestelling komt bij ons binnen
  2. Wij gaan jou bestelde items bij elkaar zoeken
  3. We zorgen er voor dat alles super veilig wordt ingepakt in een stevige doos
  4. Je ontvangt een Track & Trace e-mail (op het moment van afgifte aan PostNL)
  5. Je kunt real-time je pakketje volgen via de Track & Trace mail
  6. Bestelling afgeleverd, jij blij, wij blij

Nee, verpotten voor verzending is een slecht idee. Dit vinden de plantjes niet fijn. Verpotten kan het beste door de nieuwe eigenaar gedaan worden, zodat de plant bij jou kan bij komen van de reis.

Ja, de planten worden altijd geleverd in een kweek pot. Deze kun je het beste bewaren na het verpotten, zodat je daar je toekomstige stekjes in kan stekken.

Betalen

Ja zeker, PayPal is één van onze meest gebruikte betaalmogelijkheden die er zijn. Betaal gemakkelijk via je eigen PayPal account.

Nee, reserveren is niet mogelijk. Onze voorraad is vaak zo laag, dat door alle reservering aanvragen de planten het ligt van de webshop niet eens kunnen zien. Wij willen graag een eerlijke ‘strijd’ houden en bieden daarom geen reservering mogelijkheden aan.

Nee, dit is niet mogelijk. Dit doen we omdat we alle verkopen via de webshop willen laten gebeuren. Dit omdat dit een belangrijk element is voor de administratie.

Ja zeker, iDeal is onze meest gebruikte betaalmethode. Dus selecteer de items die je wilt en betaal direct gemakkelijk met je eigen bank via iDeal.

Belg? Dat kan zeker! Speciaal voor onze buren hebben wij de Bancontact betaaloptie geopend en kun jij via je eigen bank betalen met Bancontact.